Reviews

 

 

 

Anderen over Sylvana

Commentaren: 4
 • #4

  Gonda Heuts (zondag, 04 november 2018 10:23)

  Sylvana heeft ons geholpen met onze kitten Benthe, die een poot en een staart mist en problemen had met haar ontlasting waardoor ze niet op de kattenbak ging. Ook waren er problemen met onze tweede kat, waardoor we dachten dat ze niet goed met elkaar konden opschieten. Het was fijn dat Sylvana thuis kwam kijken en ook ter plekke haar adviezen kon geven. Uiteindelijk bleek het probleem van Benthe van medische aard en is dat uiteindelijk opgelost. Het was ook fijn dat we naderhand nog altijd via email konden communiceren als we tijdens het proces tegen dingen aanliepen. Kan haar zeker aanraden.

 • #3

  Angela Ticli (maandag, 07 mei 2018 19:15)

  Hoi Sylvana

  Heel veel succes met Happy Cats. �Gaat jou zeker lukken, want je begrijpt katten en hun geweldig ingewikkeld gedrag .���

 • #2

  Yvette (maandag, 30 april 2018 16:35)

  Sylvana heeft mij goed geholpen met mijn zeer angstige kater Kamiel. Hij heeft een traumatische ervaring gehad als kitten en was daardoor bang voor alles en iedereen. Na een bezoek en adviezen van Sylvana ben ik met Kamiel gaan oefenen en heeft hij grote sprongen vooruit gemaakt! Hij zal altijd een wat bangere kat blijven, maar dankzij Sylvana kan ik zijn lichaamstaal beter lezen en hem beter ondersteunen.

 • #1

  Eline (vrijdag, 27 april 2018 20:35)

  Ik heb nog geen ervaring met Happy Cats maar wel met Sylvana.
  Sylvana heeft bij ons stage gelopen tijdens haar opleiding als paraveterinair.
  Ik heb dat als zeer prettig ervaren en Sylvana was toen al toegewijd, enthousiast en gek op katten.
  Ben jij op zoek naar iemand die verstand van zaken heeft omtrent katten, die jou graag en goed kan begeleiden bij probleemgedrag, dan ben je bij Happy Cats aan het goede adres!
  Sylvana, heel veel succes maar vooral heel veel plezier met het begeleiden van de katten en hun eigenaren �