Tips

Crazy Cats dierenverzorgservice

 

Vakkundige dierenverzorging aan huis in regio Maastricht door Nathalie Claessen, een gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente. U hoeft niet meer uw buren, familie of vrienden om een gunst te vragen want immers bij het verzorgen van dieren komt meer bij kijken dan het simpelweg eten geven en bijvoorbeeld het verschonen van de kattenbak. Haar (medische) kennis is groot waarbij uw katten (en/of kleine huisdieren) de beste verzorging zullen krijgen gewoon fijn thuis waar ze het liefst zijn! 

 

Contact via Crazy Cats website | email                      info@crazycatsverzorgservice.nl | telefoon 06-43069780

 

 

Ruim een kwart van de huishoudens in Nederland heeft een of meerdere katten in huis. Daarmee is de kat één van de populairste gezelschapsdieren. De aanschaf van een kat brengt nogal wat verantwoordelijkheden met zich mee. Lees op LICG o.a. meer over                                                                              de aanschaf en de verzorging van een kat. 

 

Al bijna 20 jaar staat het welzijn van uw huisdier voorop tijdens een professionele èn liefdevolle (vacht)behandeling. U kunt op een drie-tal locaties terecht voor een vacht behandeling. Op de pagina contact kunt u de locaties bekijken.

 

Zowel raskatten als niet raskatten welke een lange- of kortharige vacht hebben kunnen bij Trimsalon Duchess terecht voor een borstel-, pluk-, was of scheerbeurt.